Dekorera med foton

Att dekorera med foton är riktigt roligt! Det finns väldigt många olika dekoreringssätt att välja mellan och endast kreativiteten sätter gränser. Ofta har man mycket bilder med familj och vänner som man tycker om, men aldrig tittar på. Då kan man framkalla dessa och sätta upp dem på ställen så att man ser dem varje dag!

En mycket trendig sak är att göra fotoväggar. Man kan framkalla bilder i antingen normalt format för foton, kvadratiska bilder eller varför inte utskriftsformat där det finns med en liten remsa att skriva någonting fint på? Det är fint att sätta upp bilder på t.ex. en ljusslinga eller en anslagstavla av nät. Beställer man bilder med en remsa för text så kan man även skriva datum och i vilket sammanhang bilden togs för att minnas bättre. Har man skåpluckor som är tomma och tråkiga så kan man göra små kollage där också för att piffa upp sitt hem lite.

Extra roligt är det om bilderna är tagna med en analog kamera. Då får man extra mycket känsla av riktiga, fysiska bilder som togs just för att det var en speciell stund att minnas. Bilderna får dessutom så speciell färg och känsla av en analog kamera, nästan som att motivet skulle vara närmare verkligheten. Även skrivbordet kan med fördel dekoreras och göras snyggt. Tänk bara vad fränt att ha ett egendesignat och personligt skrivbordsunderlägg med bilder på saker du tycker om som familj, vänner och dina husdjur t.ex?