Sprid dina bilder

Om du är fotograf eller bara tycker om att fotografera olika saker har du antagligen ganska många bilder på ditt minneskort, eller hur? Vad gör du med dessa bilder? Låter du dem bara ligga där, eller skapar du någonting av dem? Det är klart att du förmedlar de bilder du har tagit åt någon annan, men vad händer med de bilder du tar för ditt privatlivs skull? 

En bild kan skapa så mycket känslor

När det börjar närma sig juletid börjar många tänka på närhet och kärlek till familjen och de man tycker om. Vad passar då bättre än att få ett julklappstips till någon som står dig nära? Det kan till exempel vara en bild på din bästa väns barn som du ger till din bästa vän, en bild på dig och din mamma som du ger till din mamma, eller en bild på en hästägares häst. Det kan också vara en plats som betyder mycket för den som ska få julklappen. Så länge det är något personligt kommer det att bli otroligt uppskattat. 

 

En bild säger mer än tusen ord och kan skapa otroligt många härliga känslor. Genom att sätta in bilden i en ram och fixa till den så att den ser bra ut kommer det hela kännas mycket mer effektfullt och personligt. Och om du vill gå ett steg längre kan du göra ett speciellt och personligt album med dina bilder till någon. Ju fler bilder desto bättre.